La Fonda Matía és el lloc ideal pels visistants que desitjin disfrutar d'una agradable estancias al cor de la Cerdanya.
La cuina del Restaurant La Muga és una cuina tradicional, senzilla, encara que sempre cuidant els seus ingredients i la seva cocció a foc lent, combinat l’ús de l’oli d’oliva i la frescor de les hortalisses, verdures i les carns del nostre país. Al nostre restaurant trobareu una variada i àmplia carta amb plats típics de la nostra comarca, com el famós Trinxat de Cerdanya, l’ànec amb naps de Talltendre, les peres de Puigcerdà al vi. No podem oblidar les carns fetes a la brasa de carbó, la escudella «barrejada”, les nostres refrescants amanides, l’ànec: ja sigui confitat o en foie, el sucós civet de senglar, la perdiu en escabetx, els nostres ja famosos peus de porc amb naps. I per acabar les nostres postres artesans: la típica crema catalana, el mató amb mel, les postres de músic, el iogurt casolà amb mel i salsa de fruits vermells, el pastís tatin de poma …
També tenen l’opció de triar el nostre menú tradicional compost de primer i segon plat, postres, pa i beguda tot inclòs per 15 €
Els oferim també una àmplia carta de plats combinats, pizzes, plats calents, embotits de la Cerdanya i amanides.
Els convidem a conèixer el nostre restaurant i a triar l’opció que més s’adeqüi a les seves necessitats.
Recordar-los que a la cafeteria també podran prendre entrepans, freds i calents, fustes d’embotits i plats calents. A més d’un ampli assortiment de pastes i brioixeria.
Piscines, jardins, aparcaments, terrassa exterior.
Acollidor i de tranquil·litat. Ideal per a nens.