El Reclam

RECLAM és un mitjà de comunicació pioner en premsa gratuïta.

La primera edició surt al carrer l’any 1988 a la comarca d’Osona fruit de la iniciativa de l’empresari vigatà Josep Masferrer, en un moment en què la premsa gratuïta tot just començava a arrancar a Catalunya. Al llarg dels anys, RECLAM s’ha consolidat fins a convertir-se en la publicació setmanal amb més nombre de lectors, segons les dades de l’Estudi General de Medis (EGM)

Actualment, el grup RECLAM té publicacions a les comarques d’Osona- el Ripollès, la Garrotxa, la Cerdanya-Alt Urgell i la Cerdanya francesa.
La revista gratuïta RECLAM té com a objectiu arribar a un ampli ventall de públic, per això és molt important una bona distribució del producte. Pots trobar-la en benzineres, forns de pa, comerços, supermercats, centres de salut, bars, restaurants...
El contingut d’aquest mitjà de comunicació és bàsicament comercial i és una eina molt eficaç a l’hora de trobar qualsevol tipus de producte o servei. Ordenat per seccions hi trobem: immobiliària, motor, restaurants, guia mèdica, guia de serveis, anuncis classificats i també un nombre important d’anuncis gratuïts.

Edició Osona Edició Cerdanya Edició la Garrotxa


Editorial

Editor gerent: Josep Masferrer i Funoy
Adjunt de direcció i Administració: Sandra Losada
Empresa editora: Reclam Publicitari SL
Fundada el 1988

On som
Carrer Costa d'en Paratge, 22
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 885 20 19
web@reclam.cat
www.reclam.cat

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]