Torna el programa de formació i assessorament per a persones en situació d’atur amb estudis superiors de Creacció

Creacció, junt amb els diferents serveis locals d’ocupació d’Osona, reprèn aquest setembre el seu programa de formació i assessorament a aturats amb estudis superiors o amb una dilatada experiència professional que va posar-se en marxa el març passat. Es tracta d’un conjunt d’activitats pensades per facilitar la inserció laboral d’aquests col·lectius, i incloses al projecte ‘La fàbrica de l’impuls de la innovació’, que ajuda persones amb un nivell de formació alt a trobar una sortida professional a partir de l’estímul de la creativitat.
D’una banda, el programa ofereix sessions individuals de coaching i d’assessorament en màrqueting personal perquè els participants potenciïn les seves habilitats a partir del coneixement d’un mateix. D’altra banda, organitza sessions grupals de coaching per aprendre a gestionar el canvi i els conflictes en les organitzacions i els equips, així com tallers sobre tècniques de creativitat. També impulsa les xerrades inspiradores “Converses fora la capsa” i els “Cafès Experto”, tertúlies informals amb experts en diferents camps.
Les formacions ja van començar dimarts amb la conversa Atreveix-te a somiar, i seguiran el 15 de setembre amb un taller sobre com reinventar-se a partir de la creativitat. El 20 de setembre, l’experta en innovació Carme Sáez parlarà del perquè de la innovació avui a les empreses i a les persones en el primer “Cafè Experto” de la temporada, mentre que el 29 del mateix mes s’ha previst la formació Millorant les relacions, construint equip, de coaching organitzacional.
Totes les activitats tenen lloc a la Casa de Convalescència (carrer Doctor Junyent 1 de Vic) i requereixen inscripció prèvia, que es pot fer en línia a www.creaccio.cat, on també es pot consultar el programa detallat fins al mes de desembre. Les activitats s’adrecen només a persones que estiguin inscrites al SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) com a demandants
d’ocupació o de millora de l’ocupació. Caldrà que així ho acreditin en formalitzar la inscripció amb els documents actualitzats que els hagi facilitat el SOC.
El programa de formacions està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), adscrit al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals, i compta amb el suport del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]