Let's work!

Descobreix en què et pot ajudar a nivell professional parlar anglès

Parla anglès

Descobreix en què et pot ajudar a nivell professional parlar anglès

 

 

L'anglès, la llengua de comunicació mundial, és cada vegada més important en les relacions professionals. Per a molts és la seva assignatura pendent, però posar-se al dia pot esdevenir un factor clau per al desenvolupament professional.

 

En la situació de crisi que vivim, parlar anglès és un avantatge a l'hora de buscar feina. Cada vegada són més els llocs de treball que requereixen d'un bon anglès pel fet que les relacions internacionals estan a l'ordre del dia. A més, el fet de tenir-ne un bon nivell ens pot obrir portes a l'hora d'aspirar a un càrrec millor dins de l'empresa.

 

Un cop ets dins d'una empresa, parlar, llegir i escriure en anglès de forma fluida són qualitats que també s'acostumen a veure reflectides en el sou. Les empreses que necessiten angloparlants solen oferir millors sous.

 

Per altra banda, un bon anglès ens pot obrir moltes portes a l'hora de buscar feina a l'estranger. Marxar ha estat una solució laboral per a molts, però sense parlar l'idioma tot és més complicat.

 

Finalment, tot i que trobaríem molts més avantatges de parlar anglès, aquesta llengua ens permet ampliar coneixements i seguir creixent a nivell professional. Molts articles, llibres, manuals, programes, aplicacions... estan escrits o funcionen en anglès; dominar-lo ens permetrà expandir-nos.

 

Ara ve la part difícil: posar-nos les piles i aprendre anglès! 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]