La primavera i l'alimentació

La primavera és una bona estació per a començar a pensar a fer un reequilibri dietètcitc i calòric i així intentar de mantenir-lo la resta de l'any. És en aquesta època qual les varietats de fruites abunden a les parades. I és aquí en les fruites on trobem les dosis de vitamines que necessitem en aquesta època de l'any, aquestes vitamines es poden adquirir en diferents formats i diversitat, seran aquestes les protagonistes per què puguem passar la primavera d'una manera més o menys cansada. No hem d'oblidar que la primavera és l'èoca en que el fetge està en la seva màxima activitat, i això ens permet poder fer, amb millor resultat que la resta de l'any depuracions importants i amb èxit. Tots els aliments colagogs i colinèrgics seran els més afavoridors per a aquet òrgan en qüestió.
Segona, la nostra cultura, "a la primavera la sang s'altera", i segons la medicina oriental el fetge és l’amo de la primavera, les funcions del qual són transportar i transformar la sang, regir la musculatura, els tendons..., i de fet,  si som una mica observadors, tot està lligat i ben lligat. En els dos casos estem parlant de la sang i del seu moviment; no hi pot haver lloc perquè s’estanqui, si no, hi ha dolors articulars i musculars, propensió també a les contractures i possibles urticàries al·lèrgiques, que també prenen protagonisme durant aquesta època de l’any.
Una dieta desintoxicant és la ideal si volem tenir una primavera amb energia i poder-ne gaudir, i alhora posar els quilets de més a ratlla per mantenir el pes en el qual ens trobem millor; si la combinem amb auriculoteràpia, ens acabarà d’assegurar el tret.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]