Gaudir del menjar a l'aire lliure

El plaer de cuinar a la barbacoa

Gaudir del menjar a l’aire lliure, al volant d’una barbacoa, és un dels grans plaers que tenim al nostre abast quan arriba el bon temps. Les barbacoes, siguin del tipus que siguin, aporten als aliments un sabor únic i inconfusible. Si disposem d’una barbacoa de llenya o carbó, només hem de seguir unes senzilles indicacions per poder cuinar a la barbacoa.

Un cop encesa la barbacoa, hem de col·locar els aliments a uns 15 o 20 cm de les brases. La carn vermella requereix una temperatura alta i poc temps de cocció. El peix i la carn blanca, en canvi, es cuinen durant una mica més de temps a una temperatura moderada. Finalment, si volem cuinar verdures o fruites a la barbacoa, cal tenir en compte que necessitaran més temps de cocció.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]