Canvi de roba de l'armari

El moment de canvi de roba de l’armari és un moment molt esperat però a vegades ens costa trobar el moment per fer-ho. Si no teniu l’habitatge gaire gran o disposeu de tanta roba que  és impossible guardar-la en els armaris, sempre podeu recórrer a l’opció d’adquirir unes caixes de cartró que us permetin guardar els vestits que no utilitzeu al seu interior. 

Aquestes caixes solen ser bastant resistents i molt barates, són fetes de cartró, la qual cosa les converteix en un objecte lleuger i fàcil de transportar. Es poden portar amb  comoditat, tot i que estiguin  plenes, si s’han de col·locar en llocs de difícil accés. 

Aquestes caixes seran molt útils si hem d’embarcar-nos en una mudança o quan ens n’anem de vacances. 

Podem trobar-les en nombrosos establiments comercials o optar per fabricar-les prenent com a base una caixa de cartró gran però de poca altura. Per decorar-la, podeu fer servir retalls de revistes, mitjançant la tècnica del découpage; paper de regal o, fins i tot, permetre als nens que les decorin al seu gust si és la caixa que ha de guardar la seva roba. 

Utilitzar imatges decoratives diferents per a cada caixa ens permetrà reconèixer-les fàcilment, tot i que sempre està bé col·locar-hi una etiqueta amb una petita descripció del contingut per  facilitar-ne la identificació.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]