Augmenta la demanda per eliminar tatuatges amb la tècnica làser

Info: Lògia Barcelona

La demanda per esborrar un tatuatge s’ha incrementat amb l’avenç de les noves tècniques làser, que no deixen cicatriu i permeten tatuar de nou a la mateixa zona.

Un record a la pell per a tota la vida. O no. Encara que els tatuatges solen fer-se pensant que són per sempre, les noves tècniques d’eliminació de tatuatges amb làser brinden l’oportunitat d’esborrar el passat a aquells que estan insatisfets amb la frase, paraula o motiu que tant van desitjar portar gravat en el seu dia.
El nombre de persones que sol·liciten que se’ls esborreu un tatuatge s’ha disparat en aquest últim any i es preveu que segueixi a l’alça. La gent comença a saber que es pot treure un tatuatge i que no els quedarà cicatriu al lloc on el tenien, com sí passava antigament. La possibilitat d’aclarir el tatuatge amb el làser per poder-ne fer un de nou a sobre també ha fet que molts es decideixin a iniciar un tractament de despigmentació.

Les motivacions per treure’s un tatuatge poden ser diverses, però les causes més comunes són perquè la persona que el va fer estava aprenent a tatuar o simplement no era un professional i el resultat del tatuatge no va ser el que s’esperava, expliquen els especialistes en la tècnica. Un altre cas habitual que es troben sovint són persones que es van tatuar alguna cosa quan eren molt joves i ara ja no els agrada i volen modificar-lo, canviar-lo o eliminar-lo.

La desaparició progressiva de la gran majoria de pigments de tatuatge depèn de la forma i mida que presenta, la zona del cos i els colors utilitzats. Els colors més senzills de despigmentar són els negres, blaus i vermells, mentre que altres colors com els verds, grocs i taronges són els més difícils

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]