I Jornades Gastronòmiques dels Bolets a Ger de Cerdanya del 10 al 23 d'octubre

Amb l'arribada de la tardor comença una de les temporades més agraïdes i esperades per a la recol·lecció de fruits silvestres.

 

Des de fa molt de temps, el bolets són una de les fruites silvestres més populars de la nostra comarca, tal i com demostra la tradició gastronòmica del nostre receptari.

 

Els restaurants de Ger s'han unit per primera vegada per retre homenatge als bolets oferint diferents elaboracions durant les dues setmanes centrals d´octubre. Amb aquestes jornades els restaurants de Ger pretenen prolongar i ampliar aquesta tradició amb receptes clàssiques de sempre però amb l'aportació de noves receptes al receptari ceretà.

 

A continuació us presentem els restaurants i plats que participen de les jornades. Que vagi de gust!

 

EL JAÇ

La Mª Àngels i la Carme cuinaran el seu menú diari com és habitual, però amb la particularitat que durant aquestes dues setmanes hi trobarem plats amb bolets, que aniran variant segons els bolets que vagin trobant tant al mercat com al bosc.

Diumenges tancat

Informació i reserves: 972 89 42 91

 

CAL PONS

A Cal Pons la Lourdes i la Rosa ens cuinaran dues especialitats amb ceps que trobarem a la seva carta del 10 al 23 d´octubre.

- Cua de bou guisada amb ceps

- Risotto de ceps

Dijous tancat

Informació i reserves: 972 89 41 10

 

CAL JET

A Cal Jet en David ens oferirà un menú degustació que també podreu tastar com a plats individuals de carta, si ho preferiu.

- Brou de bosc amb pèsol negre, rossinyols i croqueta de bolets

- Ceps laminats saltejats, foie i rovell d'ou de Cal Grauet

- Migas de sobrassada, bolets escabetxats, remolatxa escalivada, poma i fruits secs

- Xai guisat de Cal Cudulell amb rovellons a la brasa

- Peres i pomes amb mató coulis de codony i bolets cristal•litzats

Dimecres tancat

Informació i reserves: 972 89 42 59 / 666 60 14 07

 

EL REBOST DE GER

La Xusa ens cuinarà un menú degustació que també podreu assaborir en plats individuals, en cas que us vingui més de gust. També podeu gaudir d´altres plats clàssics amb bolets, com el trinxat amb ceps i l'arròs cremós de muntanya, disponibles tot l'any a la carta.

- Mini coca de bolets amb botifarra, ceba tendra i oli d'all i julivert

- Crema de fredolics amb picada gruixuda de pernil, ametlles i anacards

- Caldereta de seques, gambes i llenegues

- Melós de vedella amb bolets

- Mató amb melmelada de bolets i nous

Tancat de dilluns a dijous

Informació i reserves: 972 14 70 55

 

Ger us ofereix una proposta ben llaminera per aquest mes d´octubre.

Tot plegat per llepar-se els dits!

Us hi esperem!!!

 

 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]