Cap de setmana de cavalls

Aquest cap de setmana la ciutat de Vic acollirà un conjunt d'activitats relacionades amb el món del cavall. La cita tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 d'octubre i les activitats programades s'ubicaran al Recinte Firal del sucre i a la zona esportiva de Vic.
 
La concentració d'aquests actes en el mateix cap de setmana no és un fet casual, ja que des de les institucions vigatanes s'està valorant la possibilitat que aquests esdeveniments assentin les bases d'una fira dedicada al món del cavall i l'hípica. Atès que a la comarca hi ha molta activitat al voltant de l'hípica s'està treballant per oferir una visió completa del món del cavall, ja que la nostra comarca és un referent mundial en aquesta disciplina i s'ha de potenciar encara més.
 
Així doncs, a la zona esportiva tindrà lloc la segona edició del Raid Hípic Vic-Osona, una competició de nivell internacional i que podrem visitar de divendres a diumenge. L'activitat està organitzada pel l'Endurance Club Hípic de Vic i entre els seus organitzadors hi podem trobar el campió del món de Raids Jaume Puntí. A banda d'això, el Recinte Firal del Sucre acollirà l'edició d'enguany del Concurs de Ferratge o Forja Ciutat de Vic. Hi participaran trenta ferradors, la meitat dels quals són vinguts de França, Anglaterra i Itàlia i es comptarà amb la presència de dos jutges anglesos. Diumenge al matí també tindrà lloc un Raid infantil de ponis per tal d'estendre l'afició pels cavalls entre els més menuts. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]