Un bronzejat més durador

Per mantenir el bronzejat molt de temps, s'ha de rehidratar la pell perquè, després de tantes hores, el sol provoca una sequedat extrema que és la que finalment fa que la pell caigui a tires i es quedi tacada.

Però després s'han de realitzar uns petits hàbits quotidians, entre els quals s’ha d’incloure continuar utilitzant els productes com la crema hidratant o ingerir càpsules de betacarotè.

Després del sol

És igual que ja no hi hagi l'oportunitat d’anar a la platja, ni tan sols a la piscina: els productes after-sun de les línies solars tenen fórmules tancades, especialment per actuar amb rapidesa i impedir que la pell quedi aspra.

Entre els ingredients clau hi ha la glicerina i la alantonia, i també el pantenol, que pel seu alt poder suavitzant protegeix el bronzejat i hidrata profundament la pell.

Precisament, la firma After sun ha presentat la textura en escuma, perquè l'absorció sigui instantània, com la firma Arkosol, que té dues textures diferents per fixar i perllongar el bronzejat: l'escuma i l'oli.

Convé sempre tenir en compte que perquè qualsevol producte tingui un resultat òptim s'han de realitzar exfoliacions periòdiques, ja que les cèl·lules mortes que s'acumulen a la pell obstaculitzen la penetració de les substàncies hidratants i deixen la pell d'un color groguenc que és molt difícil de dissimular, fins i tot amb el maquillatge. 

Autobronzejador i maquillatge.

Els autobronzejadors són cosmètics privilegiats que poden intervenir abans, durant i després del sol.

S’han d’escampar damunt la pell sempre neta i es pot triar la textura que més agradi, fins i tot hi ha tovalloletes creades amb la dosi justa indicada per a cara, coll i escot.

Juntament amb aquest producte que perllonga la morenor, hi ha cremes hidratants pigmentades que actuen sobre  el tractament i el color alhora.

Els maquillatges bronzejats convenen sobretot a la pell morena, perquè emfatitzen el to mitjançant una combinació de pigments vermells i marrons que són els que deixen a la pell un to torrat. Poden aplicar-se diferents textures: gel fluid, pólvores compactes o fluides, segons l’elecció.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]