Recuperem els hàbits saludables

Tornada de vacances

Ara que la majoria hem acabat les vacances, és freqüent (com passa també a finals d’any) que les persones ens marquemnous propòsits. Un d’ells sol ser la pèrdua de pes per perdre el greix acumulat durant tot l’any i el de les vacances.

M’agradaria deixar clar que el manteniment d’un pes saludable és conseqüència d’un estil de vida sa, durant tota la vida. No s’hi val a córrer quan veiem que no ho podem solucionar i no es pot pretendre que hi hagi una pèrdua de pes de 10-15 quilos en un mes o dos i només amb tractaments estètics.

Els tractaments estètics són adequats per a persones que presenten greix molt localitzat

en poca quantitat. Si, al contrari, necessitem perdre pes de manera important, l’estètica ens ajudarà però no pot ser mai l’única mesura que hem de prendre. Hem d’aprendre a alimentar-nos correctament, i sempre en funció de les nostres necessitats, i practicar esport de manera regular. Aquests seran els dos pilars més importants per mantenir-nos sans i amb un pes adequat. Després de prendre aquestes mesures, els tractaments estètics ’Essència ens ajudaran a arribar molt més ràpid als objectius marcats, però sempre tenint molt clar que si no complim uns hàbits saludables, no aconseguirem els resultats esperats, ens quedarem a mitges.

Per tant, si el que volem és remodelar el contorn corporal, a Essència disposem dels tractaments adequats, i si volem perdre pes, instaurar hàbits de vida saludables i remodelar el contorn corporal, també disposem de l’assessorament personalitzat a cada objectiu. 

Cal recordar que la constància, la voluntat i el sacrifici ens garantiran l’èxit en qualsevol

objectiu que perseguim.

Laura Folgarolas

Tècnica superior en estètica científica

Informació 93 883 66 70

essencia@essencia.cat

www.essencia.cat

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]