La caiguda dels cabells amb el canvi d'estació

A la tardor els cabells cauen més a causa del canvi estacional. És un procés de renovació natural que es nota més en aquesta estació. A més, hi incideixen altres factors com desequilibris hormonals o psíquics, estrès, desequilibris nutricionals, certes malalties metabòliques o hormonals o efectes secundaris de medicaments o tractaments.

Afecta per igual tant els homes com les dones, si bé les dones semblen preocupar-se més per aquest fet i acudir després de l’estiu en major mesura que els homes a consultar un professional. 

Aquest procés és reversible i s’estabilitza d’una manera natural, tot i que és bo acompanyar-lo d’unes cures bàsiques. La sequedat i l’encrespament també són molt comuns en aquesta època de l’any, deguts sobretot a l’agressió a la qual sotmetem els cabells a l’estiu, amb productes químics de les piscines, salnitre... i rentats més freqüents amb productes inadequats.
Res alarmant, si entenem que segueixen un cicle natural i si a més tenim en compte alguns consells bàsics:

-Visita la perruqueria. Si no vols canviar de look pots tallar només les puntes trencades, amb la qual cosa aconseguiràs sanejar els teus cabells perquè creixin més forts i més sans de cara a l’hivern.
-Deixa assecar els cabells a l’aire de tant en tant. No abusis de l’assecador, la planxa de cabells i els arrissadors, que arriben a temperatures molt elevades que poden danyar els cabells.
-Tria un xampú i condicionador apropiats per al teu tipus de cabells. Un bon professional t’ajudarà a escollir-los. Sobretot hem de prestar especial atenció als cabells tenyits, ja que requereixen productes més específics.

Aquesta temporada és quan els cabells necessiten més humectació perquè es puguin adaptar al canvi de temperatura i humitat. Està clar que una alimentació adequada influeix directament en la salut dels nostres cabells, i podem utilitzar complements naturals que incloguin vitamines del complex A, B i C i àcid fòlic.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]