Hidrata la teva pell a la primavera

Una bona hidratació prevé molts problemes a la pell

La primavera és l’estació en què la pell té més dificultats per adaptar-se a l’entorn. La calor la resseca. En poques setmanes es produeix un augment considerable de la temperatura que es tradueix en una pell molt més seca que en d’altres èpoques. La falta d’humitat provoca èczemes i menys nivell d’humitat, que pot derivar en picors, èczemes o dermatitis variades. La pell es torna més sensible i és possible que reaccioni negativament amb alguns cosmètics i sabons que ha tolerat bé durant la resta de l’any. Amb el bon temps canvia el nostre estil de vida, passem més temps a l’aire lliure, prenem el sol i fem més activitats a fora, anem a la piscina, fem esport, etc.

Una cosa tan senzilla com l’aplicació diària d’una crema hidratant pot evitar gran part d’aquests problemes. Les hidratants facials no només aporten humitat a la pell, també tenen un interessant efecte barrera, ja que protegeixen la pell de les agressions de l’exterior. Hi ha al mercat una gran varietat d’hidratants facials. A l’hora de decidir-vos és important que tingueu en compte el tipus de pell. Davant el dubte, el vostre rostre us dirà si una hidratant li convé o no. Si després d’uns dies utilitzant una determinada hidratant noteu la vostra pell brillant i amb algun granet, el producte és massa greixós. Si al contrari, la pell està tibada i amb aspecte ressec, és massa astringent. Hi ha hidratants que a més d’hidratar la pell aporten una sèrie d’extres. N’hi ha d’antiaedat, antirajos UVA, etc.

Les hidratants s’utilitzen cada dia. S’apliquen al matí i si cal, també a la nit. Perquè resultin al cent per cent d’efectives convé usar-les correctament. Abans d’aplicar la hidratant, convé netejar la pell en profunditat. És igual si no us maquilleu, la pol.lució i la suor també embruten. Esteneu la hidratant per la cara i el coll mitjançant un massatge pressionant suaument amb els dits. Si, uns minuts després de l’aplicació, la pell no ha absorbit tota la crema, retireu-la amb una tovalloleta de paper.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]