Els tatuatges ja no són per sempre

El tatuatge ja no és el que era. Associat amb pirates i malfactors al segle XIX i tenint fins i tot un passat carcerari, avui dia és considerat art per alguns experts. Famosos, actors de cinema, personatges televisius i cantants els han normalitzat, otorgant-los glamur i fent-los populars entre tots els estrats socials.

La febre de la tinta ha fet que els tatuatges hagin viscut la seva època d'esplendor en l'última dècada, però els temps canvien i ja poques coses són per tota la vida.
Si el matrimoni va trobar al divorci, els dibuixos a la pell han fet el mateix amb el làser.

Un estudi revela que fins a un 60% de les persones que es fan un tatuatge se'n penedeix als cinc anys. Els motius laborals i els tatuatges bojos de l'adolescència són les principals causes. 

No hi ha cap zona de la qual no es pugui eliminar un tatuatge. Per realitzar amb garanties l'eliminació, el tatuatge ha de ser sempre valorat per un especialista, que a més de tenir en compte les característiques del tatuatge, realitzarà una prova per valorar la idoneïtat del tractament amb làser i les seves possibilitats d'èxit.

El color, el tipus de tintes utilitzades, i la profunditat a la qual es diposita aquesta en la pell segons la tècnica del tatuador, són elements determinants perquè un tatuatge pugui ser eliminat completament.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]