Cirurgia làser per miopia, hipermetropia i astigmatisme

Què significa tenir Diòptries?

La capacitat de refracció d’un ull normal és de 60 diòptries, aproximadament 43 de les quals són de la còrnia, al voltant de 15 són del cristal·lí i la resta dels líquids de dins l’ull, l’humor aquós i el vitri. Quan hi ha un problema en la còrnia, aquesta perd la seva capacitat per refraccionar les seves 43 diòptries, que són necessàries per col·locar la imatge a la retina i veure-hi correctament. Per això es necessiten unes ulleres o lentilles per tal que enfoquin la imatge correctament a la retina. 

El tractament amb cirurgia làser 

La cirurgia refractiva consisteix fonamentalment en la modificació de la curvatura corneal amb làser, de manera que fa que s’enfoqui la imatge a la retina i corregeixi difinitivament la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme. 

El làser realitza una ablació a les capes més profundes de la còrnia. La recuperació d’un 80% de la visió és a les 24 hores, i s’arriba al 100% als pocs dies. S’ha convertit en la tècnica d’elecció per a molts pacients, ja que s’han realitzat milers d’intervencions amb absoluta seguretat i èxit. 

Per què amb el làser ja no necessitem ulleres?

El làser actua directament a la còrnia per restablir la seva curvatura i la seves 43 diòptries. En tornar-li la seva capacitat per acomodar perfectament la imatge a la retina evitem haver de posar unes ulleres, ja que l’ull treballa correctament per si sol.  Aquest intervenció es diu refractiva precisament perquè li torna, a la còrnia, la seva capacitat de refracció natural. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]