Beneficis del ioga en la salut

Actualment, vivim en una societat precipitada, en la qual predomina un estat de tensió continu que produeix, al seu torn, una sensació d'estrès i de rapidesa. La pràctica de ioga pot ajudar-nos a aturar tot això. 
 
El ioga és un art, una ciència i una saviesa mil·lenària que té com a finalitat integrar els tres aspectes de la personalitat (cos, ment i emocions) per tal de retrobar-ne l’estat natural: l’harmonia interior.
El nostre cos conté molts tipus de cèl·lules, cadascuna amb funcions diverses i vida pròpia. Aquestes cèl·lules són les perles de la vida i mitjançant la pràctica de les postures de ioga, aconseguim purificar i regenerar les nostres cèl·lules, és a dir, tot el nostre cos. A més, ens fem més àgils i flexibles.
 
La seva pràctica està a l’abast de totes les persones sense importar l'edat, el sexe, la religió, l'elasticitat, la rigidesa o la salut. El ioga el pot practicar tothom que ho vulgui, i si el nostre cos no hi arriba, s'utilitzen els suports necessaris per tal d'aconseguir els nostres objectius.
És una pràctica també molt recomanable per a les persones que fan esport, ja que pot evitar lesions i millora el rendiment.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]