Ingredients per a 4 persones:
4 filets de tonyina de 180 g cadascun, 1 meló cantalupo, 16 tomàquets cirerols (cherrys), 20 boletes de formatge mozzarella, 1 culleradeta d'orenga, 1/2 tassa de fulles de créixens, 1/2 tassa de fulles d'alfàbrega, oli d'oliva, sal, pebre negre acabat de moldre.
Preparació:
Talla el meló en grills; neteja i talla els tomàquets per la meitat i neteja i asseca les fulles d'alfàbrega i de créixens.
Amaneix la tonyina amb sal i pebre i fregeix-la uns instants en una paella amb una cullerada d'oli (ha de quedar una mica crua); talla-la en rodanxes.
Distribueix els grills de meló, la mozzarella, els tomàquets, les fulles d'alfàbrega i de créixens en els plats, amaneix-ho amb oli, sal, orenga i el pebre negre i col·loca les rodanxes de tonyina a sobre.