Sangria de vi i cava

Possiblement l’han posat de moda els turistes, i potser per això està considerada una beguda típicament espanyola. No obstant això, ningú no pot negar que té frescor i una gran varietat de sabors, especialment a l’estiu, que és quan més ve de gust beure’n. Prova d’aquesta varietat és que cada racó d’Espanya li posa a la sangria el seu toc especial i la prepara a la seva manera. Sigui de vi negre –la clàssica- , blanc, cava o sense alcohol, la sangria combina a la perfecció licors, fruites –taronja i llimona sobretot- i espècies. Com sempre, per fer més refrescant aquesta beguda tan sol·licitada, és convenient afegir-li uns glaçons abans de servir-la. Amb tot això, l’ambient de festa de tot el grup està més que garantit.

Sangria de vi

Ingredients per a 6 persones: 3 ampolles de vi negre, 2 taronges tallades en trossos petits, 1 poma trossejada, 1 llimona, ¼ d’ampolla de Cointreau, ¼ d’ampolla de brandi, gasosa, canyella.

Aboqueu en una gerra el vi negre, el Cointreau i el brandi. Afegiu-hi els trossos de taronja, poma i llimona. Poseu-hi la canyella i barregeu-ho tot. Així de fàcil és gaudir d’aquesta deliciosa beguda espanyola.

 

Sangria de cava

Ingredients per a 6 persones: 3 ampolles de cava, 2 taronges tallades en trossos petits, 1 poma trossejada, 1 llimona, ¼ d’ampolla de Cointreau, ¼ d’ampolla de brandi, gasosa.

La manera de preparar la sangria de cava gairebé no difereix de l’anterior. I passaria igual si optéssim pel vi blanc. Tan sols hem de dir que també hi ha la possibilitat de deixar-la tota la nit a la nevera per gaudir-ne amb tota la seva esplendor l’endemà.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]