Ingredients:
300g de lluç, una fulla de llorer, sal, 400g de musclos, un dl de vi blanc, 250g de gambes cuites, 250g de llagostins cuits.
Per a la vinagreta: un alvocat, suc de llimona, 2 tomàquets, una ceba, mig pebrot vermell, julivert picat, sal , vinagre i oli...
Ingredients:
1 bescuit tipus genovès, 500 g de maduixots, melmelada de maduixa, 250 g de gelat de maduixa, 100 ml de nata líquida, 50 g de sucre glacé i unes fulles de menta.
Preparació:
Partiu el bescuit per la meitat, horitzontalment. Cobriu la superfície de...
Ingredients per a 4 persones:
500 g de patates, 1 porro, 2 tasses de caldo d'au, 1 cullerada d'oli + 1 culleradeta, 1 pastanaga, 4 mongetes verdes, 1/4 de pebrot groc, 4 mongetes tendres, sal, pebre.
Preparació:
Pela i talla les patates en daus petits; neteja i talla el porro en rodanxes....
Ingredients per a 4 persones:
4 filets de tonyina de 180 g cadascun, 1 meló cantalupo, 16 tomàquets cirerols (cherrys), 20 boletes de formatge mozzarella, 1 culleradeta d'orenga, 1/2 tassa de fulles de créixens, 1/2 tassa de fulles d'alfàbrega, oli d'oliva, sal,...
Ingredients per a 4 persones:
500 g de tonyina o bonítol fresc en una peça sense pell ni espines, 2 alls, una cullerada de pebre, una cullerada de julivert, un got de vinagre suau o llimona, oli i sal.
Preparació:
Emboliqueu la tonyina amb alumini i poseu-la al congelador...
Encara que ve de gust en qualsevol moment de l’any, el gaspatxo és el protagonista indiscutible de l’estiu i un dels millors aliats per treure’s de sobre algun quilet de més.
Amb la calor, un plat de gaspatxo ve de gust diàriament, ja que refresca, aporta...
Possiblement l’han posat de moda els turistes, i potser per això està considerada una beguda típicament espanyola. No obstant això, ningú no pot negar que té frescor i una gran varietat de sabors, especialment a l’estiu, que és quan...
Ingredients per a 4 persones: diferents tipus d’enciams, 24 grans de raïm blanc i negre, ½ meló, 100 g de formatge parmesà en encenalls, 100 g de pernil en encenalls, 20 avellanes torrades.
Per a la vinagreta:
1 culleradeta de mostassa de Dijon,...
Ingredients: Enciams variats, préssec rentat, amb pell i sense pinyol, tallat en 8 trossos. Pernil ibèric. Mozzarella de búfala, tallada (amb la mà) a trossos regulars . Oli balsàmic de Mòdena. Sal i pebre
Preparació: Disposeu tots els...
Ingredients:
8 talls fins de gall dindi, canonges, 8 tomàquets cherry, 16 nous, 16 daus de pa torrat, vinagreta de mostassa.
Preparació:
Col·loqueu els talls de gall dindi a la base del plat, i al damunt hi afegiu els canonges i els tomàquets cherry tallats a...
Ingredients:
Un meló verd, 200 grams de síndria, 2 safates de pernil d'ànec, oli d'oliva, 1 cullerada de vi dolç (moscatell, porto...), vinagre balsàmic, pebre, sal
Preparació:
Prepareu la vinagreta batent enèrgicament l'oli, el vinagre i el vi i...
Ingredients per a 4 persones:
1 pinya natural, 4 ous, 250 g de sucre, 1 llimona, 2 cullerades de farina de blat de moro, 4 guindes per decorar.
Preparació:
Mulleu 100 g de sucre amb una cullerada d’aigua i coeu-lo en el microones durant 8 minuts a potència...
La coca de Sant Joan és, sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per celebrar la nit de Sant Joan.
Hi ha una gran varietat de coques de Sant Joan. Algunes, per exemple, abans de la fruita porten una capa fina de massapà rebaixat amb...
Ingredients per a 4 persones:
800 gr de bacallà, una ceba gran, 10 tomàquets nans, 4 anxoves, 1 cullerada de tàperes, 10 olives negres, 1 gra d’all, 4 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de farina, julivert fresc, sal i pebre.
Preparació:
Poseu el...
Ingredients per a 4 persones:
1 aranja, 1 taronja, ½ pinya natural, 2 pomes àcides, 2 cabdells, 300 g de cues de gambes, sal, pebre blanc i suc de llimona.
Per a la salsa: 1 iogurt natural, 4 cullerades de nata líquida, 4 cullerades de salsa de soja, 2 cullerades de suc de...
Ingredients (per a 2 persones):
6 carxofes grans, 6 ous de guatlla, 1 llauna de xampinyons laminats 1 tall de pernil picat, 4 o 5 grans d'all, 1/2 llimona. Oli d'oliva verge extra. Julivert. Pebre i sal
Preparació:
Primer netegeu els cors de les carxofes i submergiu-los en aigua amb el...
Ingredients per a 4 persones:
1 filet de salmó de 500 g. Per a l'adob: 10 cullerades de sal marina, 10 cullerades de sucre, 3 cullerades d’anet picat, 2 pessics de pebre, la ratlladura de 2 llimones. Per a l'amanida: 2 cebes, 1 cullerada de tàperes, unes fulles de canonges. Per...
Ingredients:
Enciam, rúcula, 16 panses, 16 nous, 16 gerds (opcional), formatge feta, vinagreta de mostassa i vinagreta d’olives negres.
Preparació:
Renteu i deixeu escórrer la rúcula. Talleu el formatge feta a daus (calculant uns 4 daus per persona)....
Ingredients per a 4 persones:
4 tassetes d’arròs, 150g de bacallà dessalat, 1 escarola, 1/2 pebrot vermell, 50g d’olives, oli verge d’oliva, 1 cullerada de bon vinagre, sal i pebre blanc.
Preparació:
Coeu l’arròs durant uns 20 minuts en...
Ingredients per a 4 persones:
1 llauna petita de préssec en almívar (425g). 150g de nata líquida, 3 cullerades de sucre, 4 unces de xocolata fondant i un sobre de vainilla.
Preparació:
Tireu les meitats de préssec en un colador i escorreu-les bé....
Ingredients:
2 alvocats, 100 g de gambes pelades, 4 palets de cranc, 1 llauna de tonyina, 6 musclos al vapor, 2 tallets de salmó fumat, 1 cullerada de tàperes, 4 o 5 cullerades de maionesa, 1 culleradeta de conyac, 1 culleradeta de quètxup....
Ingredients amanida:
Fulles de col vermella, 60 gr de germinat de soja, 1 llimona, 50 gr de nous, 1 enciam, 1 poma Golden, 1 poma vermella, sal, pebre i 2 tomàquets.
Ingredients salsa de formatge blau:
1 got de llet, un rajolí de nata líquida, una cullerada...
Ingredients (per a 2 persones):
200 grams d'enciam romana (si no en tens, qualsevol altre tipus d'enciam), 200 grams de llagostins cuits (si ja estan pelats, només 125 grams), 75 grams de ceba, 75 grams de blat de moro dolç (de llauna), 1 alvocat gran, 1 tomàquet madur gran, 1...
Ingredients per a 4 persones:
2 làmines de massa de pizza, 2 nectarines, 150 g de maduixes, el suc de 1/2 llimona, 1 ou, 3 cullerades de mantega reblanida, 6 galetes, 6 cullerades de sucre, 1 cullerada de farina, 1 cullerada d'oli per engreixar la superfície, 1 cullerada de llavors...
Ingredients per a 4 persones:
4 cabdells d’enciam, 200 gr de puntes d’espàrrec i 8 filets d’anxova en conserva.
Per a la salsa:
6 filets d’anxova en conserva, 2 ous, una mica de pebre i oli.
Preparació:
Per a la salsa poseu a coure els ous durant...
Ingredients per a 6 persones
1 escarola, 1 enciam escaroler, 1 enciam de fulla de roure, 2 pomes, 6 rodanxes de formatge de cabra, 6 talls de bacó
Preparació:
Trossegem, rentem i escorrem els enciams per, seguidament, emplatar-los en forma de volcà. Els decorem amb la poma...
Ingredients per a 6 persones:
1 enciam de fulla de roure, 1 enciam iceberg, 1 escarola, 200 g de formatge tendre, 2 taronges, 100 g de maduixots, 100 ml d'oli d'oliva, 20 ml de vinagre de maduixa, 1 culleradeta de mostassa, 25 g de sèsam
Preparació:
Trossegem, rentem i...
Ingredients (4 persones):
400 g cuscús , 4 tomàquets sense llavors, tallats a dauets, 2 pastanagues grans, pelades i ratllades, 2 cullerades soperes de pinyons , 16 olives negres sense pinyol, tallades en cercles petits, 5 cebes tallades molt petites, oli amb llimona, canonges (per...
Ingredients:
4 endívies blanques, 200 gr de succedani de cranc engrunat, 6 ous de guatlla cuits, de 8 a 10 tomàquets cirera, un porro, 100 gr de maionesa light, 2 cullerades d’oli d’oliva extra, una mica de rave picant o de mostassa, unes gotes de tabasco, una cullerada...
Ingredients per a 4 persones:
8 carxofes,
1 llimona,
oli d’oliva,
julivert fresc,
sal.
Preparació:
Renteu les carxofes i traieu-ne les fulles més dures. Peleu la tija i deixeu-ne les parts més tendres, fregueu-les amb suc de llimona perquè no...
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes[x]