Gaspatxo

Encara que ve de gust en qualsevol moment de l’any, el gaspatxo és el protagonista indiscutible de l’estiu i un dels millors aliats per treure’s de sobre algun quilet de més.

Amb la calor, un plat de gaspatxo ve de gust diàriament, ja que refresca, aporta energia, és fàcil de digerir i depuratiu, car ajuda a eliminar toxines. Apunteu-vos a aquest saludable plat; a més a més, està elaborat amb ingredients propis de la nostra dieta mediterrània.

El gaspatxo és una de les nostres receptes més conegudes a tot el món, i no sense motiu, ja que els seus beneficis són enormes. Pel seu contingut en vegetals, aporta sals minerals, vitamines i fibra. El seu ingredient principal és el tomàquet, té potents antioxidants (com la vitamina E, A i C), vitamina K, potassi i licopè. Les propietats del pebrot –ric en vitamina C, provitamina A i bioflavonoides-, del cogombre –poderós diurètic natural- i de l’oli d’oliva –font d’àcids grassos insaturats com l’oleic- converteixen aquest plat en un dels aliats més eficaços per seguir un règim.

Apunteu-vos al gaspatxo si desitgeu perdre pes ràpidament, però no prolongueu aquesta dieta més d’una setmana, sobretot si porteu una vida molt activa, ja que us podeu debilitar. I no oblideu completar el menú amb aliments proteics, com ous, carn i peix. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]