Crema freda de patata

Ingredients per a 4 persones:
500 g de patates, 1 porro, 2 tasses de caldo d'au, 1 cullerada d'oli + 1 culleradeta, 1 pastanaga, 4 mongetes verdes, 1/4 de pebrot groc, 4 mongetes tendres, sal, pebre.
Preparació:

Pela i talla les patates en daus petits; neteja i talla el porro en rodanxes. Sofregeix les patates i el porro en una olla amb oli durant uns minuts; afegeix-hi el caldo, una mica de sal i de pebre i cou-ho tapat uns 20 minuts o fins que tot estigui tendre; passa-ho per un passapuré o tritura-ho. Pela i talla la pastanaga en daus petits; neteja i talla les mongetes i el pebrot també en dauets i salta-ho en una paella amb uns gotes d'oli.

Serveix la sopa de patata freda, decorada amb les verduretes. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]