Crema de préssec

Ingredients per a 4 persones:
1 llauna petita de préssec en almívar (425g). 150g de nata líquida, 3 cullerades de sucre, 4 unces de xocolata fondant i un sobre de vainilla.

Preparació:
Tireu les meitats de préssec en un colador i escorreu-les bé. Reserveu dos trossos de préssec per decorar les copes i tritureu la meitat de la resta a la batedora. Talleu l’altra meitat dels préssecs en daus força petits. Munteu la nata líquida amb les varetes fins que quedi molt espessa. Feu-ho amb la nata ben freda i en un recipient gelat, que així pujarà abans. Afegiu-hi el sucre i la vainilla i seguiu batent. Barregeu el puré de préssec amb la nata muntada. Repartiu els dauets de préssec en el fons de les quatre copes. Tireu a sobre la crema de nata amb el préssec. Ratlleu la xocolata i empolvoreu-lo per sobre. Talleu els trossos de préssec reservats en talls i adorneu les copes amb ells.

El consell: Si voleu una crema amb menys calories, però igual de bona, substitueix la nata líquida per tres iogurts naturals desnatats i en comptes del sucre, feu servir edulcorant. Unes culleradetes de suc de llimona li donaran un lleuger toc àcid molt agradable.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]