Crema de pinya

Ingredients per a 4 persones:
1 pinya natural, 4 ous, 250 g de sucre, 1 llimona, 2 cullerades de farina de blat de moro, 4 guindes per decorar. 
Preparació:

Mulleu 100 g de sucre amb una cullerada d’aigua i coeu-lo en el microones durant 8 minuts a potència màxima. Reserveu-lo. Peleu la pinya i trossegeu-la, traient la part fibrosa del centre. Tritureu-la amb la batedora, coleu-la i barregeu-la amb els ous batuts, la resta del sucre, la farina de blat de moro, el suc i la ratlladura de la pell de la llimona. Poseu-ho a coure en el microones a potència màxima en un recipient alt durant 3 minuts, remeneu-ho i coeu-ho 3 minuts més; torneu-ho a remenar i coeu-ho uns altres 3 minuts. Repartiu el caramel en quatre copes o gots, aboqueu-hi la crema i refredeu-la a la nevera. Decoreu-la amb una guinda i pinya fresca. Aquesta crema es pot preparar també amb pinya en almívar. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]