Còctel de marisc

Ingredients: 

300g de lluç, una fulla de llorer, sal, 400g de musclos, un dl de vi blanc, 250g de gambes cuites, 250g de llagostins cuits.

Per a la vinagreta: un alvocat, suc de llimona, 2 tomàquets, una ceba, mig pebrot vermell, julivert picat, sal , vinagre i oli d’oliva.

 

Preparació:

Coeu el lluç en un fons d’aigua, amb una mica de sal i llorer durant 10 minuts. Aparteu-lo del foc, escorreu-lo i deixeu-lo temperar. A continuació, retireu la pell i les espines i esmicoleu-lo amb precaució perquè no n’hi quedi cap. Per altra banda, bulliu al vapor els musclos en un fons de vi blanc fins que s’obrin. Després deixeu que es refredin i elimineu-ne les closques. Peleu les gambes i els llagostins.

Peleu i piqueu l’alvocat i ruixeu-lo amb el suc de llimona per evitar que s’enfosqueixi. Traieu la pell i les granes dels tomàquets i talleu-los a daus petits. Barregeu totes aquestes verdures amb el julivert picat, la sal i el vinagre en un bol. Banyeu amb l’oli la barreja emulsionant bé la vinagreta.

Per acabar, poseu el lluç en un recipient juntament amb les gambes i els llagostins. Incorporeu-hi la vinagreta i barregeu-la bé. Deixeu-ho reposar uns 20 minuts perquè agafi tot el gust.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]