Carxofes farcides amb ous de guatlla

Ingredients (per a 2 persones):
6 carxofes grans, 6 ous de guatlla, 1 llauna de xampinyons laminats 1 tall de pernil picat, 4 o 5 grans d'all, 1/2 llimona. Oli d'oliva verge extra. Julivert. Pebre i sal
Preparació:

Primer netegeu els cors de les carxofes i submergiu-los en aigua amb el suc de la llimona perquè no s'oxidin en excés. Piqueu els alls i fregiu-los amb una mica d'oli amb els xampinyons i el pernil; reserveu-ho. Salpebreu les carxofes i coeu-les al microones sense deixar-les excessivament tendres; col·loqueu-les en una safata per al forn untada amb oli; quan no cremin, ompliu-les amb els xampinyons tot deixant al damunt un petit forat fet amb el dit de manera que hi càpiga el rovell; empolvoreu-les amb julivert i fiqueu-les al forn a 220º fins que qualli la clara de l'ou.  Amb els xampinyons que us sobrin i amb un ou, podeu fer una petita truita per a una tapa ràpida.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]