Carxofes Bresades

Una recepta fàcil de fer

Ingredients per a 4 persones:
8 carxofes,
1 llimona,
oli d’oliva,
julivert fresc,
sal.


Preparació:
Renteu les carxofes i traieu-ne les fulles més dures. Peleu la tija i deixeu-ne les parts més tendres, fregueu-les amb suc de llimona perquè no s’oxidin. 

Col·loqueu-les, cap per avall, en una cassola, de manera que quedin molt juntes, i afegiu-hi l’oli d’oliva fins que quedin cobertes fins a la meitat.

Poseu-hi aigua fins que quedin del tot cobertes, afegiu-hi sal, tireu-hi per sobre força julivert trinxat i coeu-les tapades, a foc alt, fins que l’aigua s’hagi evaporat i comencin a fregir-se.

Retireu-les, talleu-les a quarts i regueu-les amb el suc de la cocció. Serviu-les immediatament com a entrant o guarnició.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]