Carpaccio de tonyina

Ingredients per a 4 persones:
500 g de tonyina o bonítol fresc en una peça sense pell ni espines, 2 alls, una cullerada de pebre, una cullerada de julivert, un got de vinagre suau o llimona, oli i sal.
Preparació:

Emboliqueu la tonyina amb alumini i poseu-la al congelador fins que s’endureixi. Piqueu el més fi possible l’all i el julivert. Amb un ganivet ben afilat, talleu la tonyina en làmines ben fines i poseu-les en una plata gran. Empolvoreu-les amb sal i pebre, regueu-les amb vinagre o llimona, afegiu-hi oli. Empolvoreu-les amb all i julivert. Deixeu-les en maceració un mínim d’una hora.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]