Cabdells amb salsa d'anxoves

Ingredients per a 4 persones:
4 cabdells d’enciam, 200 gr de puntes d’espàrrec i 8 filets d’anxova en conserva. 

Per a la salsa:
6 filets d’anxova en conserva, 2 ous, una mica de pebre i oli.

Preparació:
Per a la salsa poseu a coure els ous durant 10 minuts, separeu les clares dels rovells i piqueu-les. En un bol, poseu-hi els 6 filets d’anxova, els rovells i una cullerada d’aigua. Afegiu-hi dues cullerades d’oli i tritureu-ho tot. Tot seguit, hi incorporeu les clares picades i el pebre, i ho barregeu amb una cullera.

Renteu els cabdells i talleu-los per la meitat. Cobriu-los amb les puntes d’espàrrec i, al damunt d’aquests, poseu-hi un filet d’anxova sencer. Finalment, amaniu els cabdells amb la salsa d’anxoves.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]