Bacallà amb anxoves i olives

Ingredients per a 4 persones:
800 gr de bacallà, una ceba gran, 10 tomàquets nans, 4 anxoves, 1 cullerada de tàperes, 10 olives negres, 1 gra d’all, 4 cullerades d’oli d’oliva, 3 cullerades de farina, julivert fresc, sal i pebre.

Preparació:

Poseu el bacallà en remull durant 24 hores, canviant l’aigua diverses vegades.

Sofregiu una mica les anxoves, el gra d’all pelat i la ceba tallada en anells.

Enfarineu el bacallà i afegiu-lo a la preparació anterior sense enretirar la paella del foc.

Quan el bacallà estigui enrossit, afegiu-hi els tomàquets partits per la meitat, les tàperes, les olives, el julivert i un cullerot d’aigua bullent. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns minuts més

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]