AMANIDA DE NOUS, POMA I SALSA DE FORMATGE BLAU

Ingredients amanida: 

Fulles de col vermella, 60 gr de germinat de soja, 1 llimona, 50 gr de nous, 1 enciam, 1 poma Golden, 1 poma vermella, sal, pebre i 2 tomàquets. 

Ingredients salsa de formatge blau: 

1 got de llet, un rajolí de nata líquida, una cullerada sopera de mantega, 100 gr de formatge blau, 25 gr de ceba picada i nou moscada.

Preparació:

Prepareu l’amanida rentant la col i l’enciam. Talleu-los en juliana i poseu-los en un bol juntament amb el germinat de soja. Talleu les pomes a làmines de 2 mm de gruix. Escaldeu, peleu i talleu els tomàquets en grills i deixeu-los refredar. Afegiu les nous trossejades.

Per a la salsa, en un cassó foneu la mantega i ofegueu la ceba fins que quedi transparent. Afegiu el formatge i foneu-lo a foc lent sense deixar de remoure. Afegiu la llet i la nata fins a aconseguir una barreja homogènia. Retireu del foc i afegiu una mica de nou moscada. 

Deixeu refredar la salsa i repartiu-la per damunt de l’amanida just en el moment de servir a taula.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]