Amanida de meló i raïm

Ingredients per a 4 persones: diferents tipus d’enciams, 24 grans de raïm blanc i negre, ½ meló, 100 g de formatge parmesà en encenalls, 100 g de pernil en encenalls, 20 avellanes torrades.

 

Per a la vinagreta: 

1 culleradeta de mostassa de Dijon, ½ culleradeta de mel, 2 cullerades de vinagre balsàmic, oli d’oliva, sal i pebre.

Elaboració:

Prepareu primer la vinagreta perquè maceri una mica batent enèrgicament el vinagre, la sal i el pebre dins un recipient. Afegiu-hi la mel i la mostassa i, quan estiguin tots els ingredients ben barrejats, afegiu-hi l’oli i torneu-ho a batre amb força fins que la vinagreta emulsioni.

Col·loqueu dins una enciamera o en plats individuals els enciams tallats amb les mans de la mida d’un mos, els grans de raïm partits i sense llavors i el meló en boles petites.

Repartiu el pernil i el formatge damunt de l’amanida. 

Empolvoreu-lo amb les avellanes picades i serviu-ho condimentat amb la vinagreta reservada.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]