Amanida de fruites i gambes

Ingredients per a 4 persones:
1 aranja, 1 taronja, ½ pinya natural, 2 pomes àcides, 2 cabdells, 300 g de cues de gambes, sal, pebre blanc i suc de llimona.

Per a la salsa: 1 iogurt natural, 4 cullerades de nata líquida, 4 cullerades de salsa de soja, 2 cullerades de suc de llimona, sal i pebre.

Preparació:

Peleu perfectament l’aranja i la taronja, eliminant la pell blanca i separant els grills sense la pell interna. Talleu la polpa de la pinya a daus i les pomes a talls no massa gruixuts. Col·loqueu-ho tot en 4 plats sobre un llit de cabdells tallats a la juliana. Coeu les gambes al vapor durant uns minuts, deixeu-les refredar, peleu-les i amaniu-les amb sal, pebre blanc i unes gotes de suc de llimona. Afegiu-les a la fruita.

Barregeu el iogurt amb la nata, la salsa de soja i el suc de llimona, amaniu-ho amb sal i pebre i cobriu l’amanida. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]