Amanida de formatge de cabra caramel·litzat i cruixent de bacó

Ingredients per a 6 persones

1 escarola, 1 enciam escaroler, 1 enciam de fulla de roure, 2 pomes, 6 rodanxes de formatge de cabra, 6 talls de bacó

Preparació:

Trossegem, rentem i escorrem els enciams per, seguidament, emplatar-los en forma de volcà. Els decorem amb la poma trossejada, el formatge de cabra caramel·litzat i el cruixent de bacó que elaborarem al forn a 120º durant 45 minuts sobre un paper sulfurat.

Amanirem l'amanida amb la barreja de 6 cullerades soperes d'oli, 2 de vinagre i 4 de mel.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]