Amanida de CusCús

Ingredients (4 persones):

400 g cuscús , 4 tomàquets sense llavors, tallats a dauets, 2 pastanagues grans, pelades i ratllades, 2 cullerades soperes de pinyons , 16 olives negres sense pinyol, tallades en cercles petits, 5 cebes tallades molt petites, oli amb llimona, canonges (per acompanyar)

 

Preparació:
Prepareu el cuscús segons les instruccions del fabricant. Fregiu-lo amb una mica de mantega en una paella. Deixeu-lo refredar i reserveu-lo.

Torreu els pinyons en una paella (sense oli) fins que estiguin una mica daurats. Reserveu-los.

Barregeu tots els ingredients i amaniu la barreja amb l'oli amb llimona. Serviu el cuscús amb els canonges.

 

Suggeriments:
enlloc de l'oli amb la llimona es pot utilitzar oli d'oliva verge.

Com que és una amanida molt lleugera, equilibra molt bé altres plats més pesats.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]