Ingredients:
4 endívies blanques, 200 gr de succedani de cranc engrunat, 6 ous de guatlla cuits, de 8 a 10 tomàquets cirera, un porro, 100 gr de maionesa light, 2 cullerades d’oli d’oliva extra, una mica de rave picant o de mostassa, unes gotes de tabasco, una cullerada de iogurt, cebollí i sal.
Preparació:
Barregeu la maionesa en un bol amb la mostassa, el iogurt i el tabasco. Talleu a la juliana molt fina la part blanca del porro i afegiu-la a la barreja anterior. Després assaoneu-la.
Desfeu el cranc i incorporeu-lo a la maionesa. Partiu els tomàquets en quatre trossos iguals i barregeu-los amb els ingredients que havíeu ajuntat prèviament. Removeu-ho tot enèrgicament amb dues culleres.
Desfulleu les endívies, renteu-les i col·loqueu-les en una plata. Farciu-les amb una mica de l’amanida de cranc que teniu preparada i decoreu-les amb els ous de guatllla oberts pel mig.
Per acabar, empolsineu l’amanida amb el cebollí picat i regueu-la amb un rajolí d’oli d’oliva extra.