Amanida d'arròs amb bacallà

Ingredients per a 4 persones:
4 tassetes d’arròs, 150g de bacallà dessalat, 1 escarola, 1/2 pebrot vermell, 50g d’olives, oli verge d’oliva, 1 cullerada de bon vinagre, sal i pebre blanc.

Preparació:
Coeu l’arròs durant uns 20 minuts en abundant aigua salada, escorreu-lo i refresqueu-lo sota el raig d’aigua freda. Renteu i talleu l’escarola. Prepareu una vinagreta barrejant l’oli, el vinagre, la sal i el pebre. Afegiu el bacallà filetejat, l’escarola, pebrot a trossets i olives, barregeu bé i afegiu l’arròs blanc fred.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]