Amanida d'alvocat i llagostins

Ingredients (per a 2 persones):
200 grams d'enciam romana (si no en tens, qualsevol altre tipus d'enciam), 200 grams de llagostins cuits (si ja estan pelats, només 125 grams), 75 grams de ceba, 75 grams de blat de moro dolç (de llauna), 1 alvocat gran, 1 tomàquet madur gran, 1 pastanaga gran, 1 llima, 1 cullerada petita d'oli d'oliva, 1 cullerada petita de sucre i sal
Preparació:

1. Renta molt bé l'enciam i escorre'l.

2. Pela els llagostins completament i deixa'ls sencers.

3. Talla el tomàquet per la meitat, cada meitat per la meitat i això una altra vegada, de manera que tinguis vuit trossos. Tira una mica de sal sobre els tomàquets i reserva'ls.

4. Talla la ceba en juliana (tires molt fines) i reserva-la.

5. Pela la pastanaga i, amb el pelador (de patates o de verdures), fes-ne tires fines 

6. L'enciam ja ha d'estar ben escorregut, així que agafa'l i talla'l a trossos petits. Afegeix-hi els llagostins, el tomàquet, la ceba, la pastanaga i el blat de moro.

7. Pela l'alvocat i talla’l a tires fines. Rega'l amb una mica de suc de llima (perquè no s'oxidi i no es posi negre) i afegeix-lo a l'amanida.

8. Per preparar l'amaniment de la nostra amanida, barrejarem en un pot petit amb tapa l'oli, el que queda del suc de la llima i el sucre. Tanca el pot, agita'l bé i amaneix l'amanida.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]