Ingredients:
2 alvocats, 100 g de gambes pelades, 4 palets de cranc, 1 llauna de tonyina, 6 musclos al vapor, 2 tallets de salmó fumat, 1 cullerada de tàperes, 4 o 5 cullerades de maionesa, 1 culleradeta de conyac, 1 culleradeta de quètxup. Sal
PREPARACIÓ:
Talleu i buideu els alvocats, reservant l'escorça com a recipient. Talleu la carn d'alvocat a dauets. En un bol afegiu la meitat dels daus d'alvocat (l'altra meitat reserveu-la per decorar). Afegiu-hi les gambes bullides, els palets de cranc, la tonyina, els musclos una mica picats, el salmó a trossets, les tàperes picades, la maionesa, el quètxup, el conyac i una mica de sal. Barregeu-ho i ompliu les escorces d'alvocat. Tireu per sobre els trossets d'alvocat que heu reservat. Serviu-ho fred.