Alaska de maduixes

Ingredients:
1 bescuit tipus genovès, 500 g de maduixots, melmelada de maduixa, 250 g de gelat de maduixa, 100 ml de nata líquida, 50 g de sucre glacé i unes fulles de menta.

Preparació:

Partiu el bescuit per la meitat, horitzontalment. Cobriu la superfície de la part de baix amb abundant melmelada i col·loqueu la part superior a sobre. En un bol gran, desfeu el gelat de maduixa i afegiu el sucre glacé, la nata líquida i 3/4 parts dels maduixots; deixeu la resta per decorar. Passeu tots els ingredients per la batedora i repartiu per damunt del bescuit una capa d’un cm d’espessor, aproximadament. Poseu el pastís al congelador fins que estigui ben gelat. Quan estigui ben dur, traieu-lo i adorneu-lo amb els maduixots, uns tallats per la meitat i els altres en làmines. Poseu-lo una altra vegada al congelador. En el moment de servir, adorneu-lo amb unes fulletes de menta. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]