Toyota Yaris 2017

Més modern i amb un nou motor
El Yaris 2017 és una renovació del model que Toyota va presentar l'any 2015, i que al seu torn va ser una actualització del model de 2012. Els canvis afecten al disseny exterior i interior, a la gamma de motors i al xassís.
 
Pel que fa als canvis d'aspecte, són diferents els para-xocs, els fars, els pilots (que poden ser de LED), la graella i la porta del maleter. També hi ha nous models de llandes d'aliatge i dos colors per a la carrosseria que no estaven disponibles anteriorment: blau Hydro i vermell Tòquio. A l'habitacle els canvis són més petits i es limiten a un nou quadre d'instruments (que pot tenir una pantalla multifunció de 4,2 polzades), noves tapisseries i motllures decoratives i unes sortides de ventilació amb un aspecte diferent.
 
Una de les novetats més importants de la gamma Yaris 2017 és la incorporació d'un motor de gasolina amb 111 CV. Segueix estant disponible la variant híbrida de 101 CV, encara que amb una sèrie de canvis perquè el nivell de vibracions i els sorolls filtrats a l'habitacle siguin menors. Així doncs, hi ha nous suports per al motor de gasolina, un sistema d'admissió d'aire redissenyat, nous eixos de transmissió i un silenciador addicional per al sistema d'escapament. A més, aquesta variant també té petites millores en la suspensió i en la direcció amb l'objectiu de millorar el confort de marxa i la precisió en la conducció.
 
Tots els Yaris 2017 incorporen de sèrie el paquet d'equipament «Safety Sense», que inclou un sistema de frenada automàtica d'emergència en ciutat, un que canvia automàticament entre llums curtes i llargues, un avís per canvi involuntari de carril i un detector de senyals de trànsit.
 
 
MOTOR GASOLINA
VVT-i 69 i 111 CV
MOTOR HÍBRID
VVT-i Hybrid 101 CV
CAPACITAT DEL MALETER
286 litres
CONSUM MITJÀ
Entre 3,3 i 4,2 l/100 km
 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]