Tingues cura dels fars del teu vehicle

Fa alguns anys els fars dels vehicles estaven fets de vidre, avui dia però hi hagut molts canvis quant a la fabricació d'aquests components, de manera que el policarbonat és el material que ha acabat substituint el vidre. La raó principal d'aquest canvi de material ha estat l'estètica dels vehicles i els avenços tecnològics, però trobar el material perfecte és difícil.
 
El policarbonat és un material que per les seves prestacions plàstiques ofereix més resistència als impactes, és resistent als efectes del clima i suporta la radiació ultraviolada. Malgrat la seva resistència, amb el temps es deteriora i acaba prenent un color groguenc i opac, la qual cosa dificulta la visió i la capacitat de les bombetes d'il·luminar la calçada. El bon estat de les òptiques del nostre cotxe s'ha de tenir molt en compte perquè ens resta visibilitat, seguretat al volant i pot fet que el nostre vehicle no superi la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV).
 
En cas que el vostre vehicle tingui uns fars deteriorats, teniu tres opcions. Per un cantó podeu optar per substituir tot el far, la qual cosa suposa una reparació costosa. També podeu per canviar només el policarbonat, i en darrer terme, i la solució més econòmica i pràctica passa per la reparació de l'òptica.
 
La reparació consisteix en polir el plàstic per retornar-li la transparència. Amb la reparació aconseguirem estalviar uns calerons i obtindrem molt bons resultats. Finalment, tindrem més llum i ens hi veurem més bé de nit i, per tant, tindrem una conducció més segura. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]