Subaru BRZ

Un nou exterior i noves prestacions
Enguany Subaru treu al carrer una nova versió del BRZ, que té algunes diferències amb el BRZ de 2012. La major part d'aquestes diferències són estètiques, encara que també n'hi ha relatives al motor, el xassís i l'equipament.
 
Aquest cupè de tracció posterior té un motor de 200 CV que es pot combinar amb una caixa de canvis manual o una automàtica, ambdues de sis relacions.
 
Les novetats visibles de la carrosseria i el xassís són uns nous fars de LED, un para-xocs davanter diferent, un aleró posterior de diferent forma i d'alumini en comptes de plàstic, les llandes i unes noves sortides de fuita. Allò que no es veu són els reforços dels tirants que van de la suspensió davantera a la mampara que separa el motor de l'habitacle i els dels suports de la caixa de canvis. Subaru també ha fet alguns arranjaments a la suspensió i altres millores per reduir el soroll i les vibracions a l'habitacle.
 
Els components que varien dins de l'habitacle són part del quadre de comandament, un volant més petit i amb més comandaments, els seients brodats, alguns panells de les portes i els comandaments del climatitzador. Per altra banda, en el quadre d'instruments hi ha una nova pantalla en color, sobre la qual s'ofereixen dades del cotxe com un indicador d'acceleració longitudinal i transversal, la càrrega de la bateria, la temperatura de l'oli i del refrigerant del motor i un cronòmetre.
 
En el motor hi ha canvis que no afecten el seu rendiment final: augment de la rigidesa del bloc de cilindres, nova fosa per a les vàlvules i pistons, una nova bomba de combustible i canvis diversos en l'arbre de lleves, el cigonyal i en el col·lector d'escapament. Part d'aquests canvis serveixen perquè el motor compleixi la normativa d'emissions.
 
També hi ha un nou programa de conducció anomenat Track, que ajusta el control d'estabilitat i de tracció a un ús esportiu, però sense arribar a la desconnexió d'aquests sistemes.
 
MOTOR GASOLINA
200 CV
ACCELERACIÓ (de 0 a 100 km/h)
8,2 segons
CAPACITAT DEL MALETER
243 litres
CONSUM MITJÀ (l/100 km)
7,1 l/100 km

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]