Mercedes Citan

Tot el confort i el millor equipament per a la teva empresa
La marca alemanya Mercedes treu al mercat una actualització de la Citan, una furgoneta pensada per circular per la ciutat molt lleugera, flexible i compacta per facilitar els desplaçaments i els petits transports del dia dia d'una empresa.
 
La nova Citan aporta el confort d'un turisme en un vehicle d'empresa gràcies a l'amplitud de l'habitacle tant als seients del davant com als del darrere i a l'alçada fins al sostre. A més, el seient del conductor és confortable i compta amb una subjecció lateral ergonòmica, transpirable, resistent i es pot ajustar manualment a les necessitats del conductor, de la mateixa manera que l'altura del volant. Tots els comandaments estan situats en una posició ergonòmica, a l'abast de la mà i es poden manejar de forma intuïtiva, sense dificultats i sense haver de perdre de vista la carretera. El sistema de calefacció i ventilació i el pràctic concepte de compartiments contribueixen a crear un clima laboral agradable. Per alta banda, els compartiments de l'interior són molt pràctics i permeten emmagatzemar tot tipus d'objectes.
 
Pel que fa a la seguretat, La Citan incorpora l'última tecnologia en seguretat i equipament de sèrie, com el sistema electrònic d'estabilitat Adaptive ESP, el servofrè d'emergència, ABS, etc.  
Destaca el sistema de llums diürnes que s'activa automàticament en engegar el vehicle per tal de millorar la visibilitat per als altres usuaris de la via.
Per altra banda, compta amb un sistema que acciona de forma automàtica els quatre intermitents en frenar a fons per tal d'alertar la resta de vehicles davant d'una situació de perill, un accident, un embós, etc.
Portar una furgoneta de vegades no és fàcil pel fet que estacionar-la pot resultar una mica més complicat; per tal de fer-ho més fàcil, la Citan disposa d'un sistema d'ajuda acústica en fer marxa enrere que guia el conductor per calcular la distància respecte un altre vehicle. També pot comptar amb una càmera posterior opcional.
Per millorar la visibilitat i per tenir cura de la protecció dels retrovisors, es poden equipar  opcionalment amb un sistema amb ajust elèctric i amb calefacció. Un cop replegats, els retrovisors exteriors queden en paral·lel amb la superfície exterior del vehicle. D'aquesta manera es protegeix la carcassa del retrovisor, per exemple, en entrar o sortir de llocs estrets. La calefacció dels retrovisors exteriors es connecta en dies freds o humits i evita que s'entelin o es congelin els miralls.
El sensor de pluja i lluminositat és un sistema opcional que adapta automàticament l'enllumenat i l'interval de l'eixugaparabrises a la lluminositat de l'ambient o a les condicions meteorològiques del moment.
 
L'equipament electrònic amb el que compta és de fàcil maneig. Opcionalment pot comptar un sistema de ràdio LCD amb recepció de ràdio i solucions intel·ligents per a integració d'equips externs. Així doncs, és possible utilitzar la interfície USB o la presa auxiliar per connectar dispositius portàtils. A més, la ràdio ofereix funcions de telefonia i àudio per mitjà de Bluetooth. També, al costat del suport de sèrie per a telèfons mòbils, la consola central compta amb una presa de corrent de 12 V.
 
 
MOTOR DIÈSEL
108, 109 i 111 CDI i 112 CV
PES EN BUIT
1.350 kg
CÀREGA ÚTIL
460 kg
CÀRREGA MÀXIMA SOBRE EL SOSTRE
100 kg
COSUM MITJÀ (l/100 km)
4,5 l/100 km

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]