Hyundai H350

Compromesa amb el medi ambient
Tot i que en el nostre mercat la marca Hyundai és més coneguda pels seus turismes, també s'ha obert a altres mercats i compta amb una extensa gamma de vehicles comercials lleugers, de vehicles industrials pesats i inclús de maquinària de grans dimensions. Així doncs, seguint aquestes línies comercials, volem presentar-vos l'última novetat introduïda fa només un any i que es renova amb motors adaptats a la norma Euro 6 i amb una versió sense emissions i propulsió elèctrica gràcies a la tècnica Fuell Cell: la Hyundai H350.
 
La marca coreana dóna suport als seus vehicles comercials ampliant-ne la garantia fins als 200.000 km i oferint de sèrie el sistema Active Eco Drive, que ofereix grans estalvis en combustible.
 
Els motors Euro 6 es basen en el bloc de 2.5 litres turboalimentat de gasoil. Aquest motor ara fa servir el sistema SRC (Reducció Catalítica Selectiva), amb additiu Adblue per poder acomplir la normativa Euro 6. Per altra banda, compta amb una caixa de canvis manual de sis velocitats que transmet la potència a les rodes del darrere.
 
Pel que fa a la variant Fuel Cell no redueix en absolut l'espai dedicat a la càrrega i només emet vapor d'aigua. Aquest sistema genera l'electricitat del motor a partir d'una reacció química sobre l'hidrogen en combinar-se amb l'oxigen de l'atmosfera, que genera electricitat per una banda i aigua (en forma de vapor) per l'altra, i que s'evacua pel tub d'escapament. Mitjançant aquest procés, la Hyundai H350 Fuel Cell obté una autonomia de 442 km a partir d'un dipòsit d'hidrogen de 175 litres que es pot omplir en pocs minuts. Aquest és un avantatge considerable envers els motors elèctrics, que triguen unes hores en recarregar-se. 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]