Ford KA+

Més àgil i més precís
El Ford KA+ és un turisme de cinc portes que fa 3,93 metres de longitud, de manera que la carrosseria mesura 4 centímetres menys que la del Fiesta.
 
Segons Ford, els KA+ destinats al mercat europeu tenen una sèrie d'ajustos en el xassís que difereixen respecte als que tenen en altres mercats i que estan orientats a millorar l'agilitat i la precisió de guiat del vehicle. Entre altres mesures, Ford ha canviat les molles i els amortidors per uns de més ferms. També s'ha instal·lat una barra estabilitzadora davantera més gruixuda, ha reforçat la barra de torsió posterior i ha redissenyat el subxasís frontal i els suports del motor. Finalment, ha fet petits ajustos en la direcció (amb assistència elèctrica) i ha instal·lat uns pneumàtics de més qualitat. Aquests canvis han aconseguit que el cotxe tingui un bon tacte de guiat i un ajust adequat de la suspensió. La direcció és molt agradable perquè és informativa, suficientment ràpi-da i està molt assistida, la qual cosa és ideal per circular còmodament entre el trànsit de la ciutat, ja que es filtren bé els sotracs i la palanca de canvis i els pedals tenen un tacte molt agradable.
 
En alguns països (no a Espanya) hi ha una variant ECO amb el motor més potent que es distingeix de la versió estàndard perquè té uns desenvolupaments de la caixa de canvis més llargs gràcies als quals aconsegueix reduir el consum fins a 4,8 l/100 km.
 
El KA+ té dos nivells d'equipament: Essential (per al motor de 71 CV) i Ultimate (per al de 86 CV). En el primer són de sèrie elements com els alçavidres i retrovisors elèctrics, l'ordinador de viatge, el limitador de velocitat o l'assistent d'arrencada en pendents. Al nivell més complet s'afegeix a totes les prestacions anteriors l'aire condicionat, la connexió Bluetooth amb sistema de reconeixement d'ordres vocals o el dispositiu MyKey, amb el qual es pot configurar la velocitat màxima que pot assolir el vehicle, el volum màxim del sistema de so o avisar amb molta més antelació del nivell de carburant baix. A més, a l'habitacle hi ha 21 forats de diferents mides per guardar objectes.
 
 
MOTOR GASOLINA
71 i 86 CV
CAIXA DE CANVIS
Manual de 5 velocitats
CAPACITAT DEL MALETER
270 litres
CONSUM MITJÀ (l/100 km)
5,0 l/100 km
 
 
 

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]