El Racc reclama places de pàrquing més grans

Barcelona la ciutat europea amb les places més petites
El RACC reclama a les administracions públiques que obliguin els pàrquings a ampliar la mida de les places. Denuncien que res no ha canviat des que fa un parell d’anys van publicar un informe demolidor que situava les places de Barcelona com les més petites d’Europa, que de mitjana fan 2 metres i 20 centímetres, quan haurien de fer, com mínim, dos metres i mig.
 
El Gremi de Garatges de Barcelona i Província, en canvi, creu que en els últims anys les noves places s’han anat ampliant i que una llei no resoldria el problema, perquè molts espais ja tenen una llicència d’activitats amb unes places adjudicades.
 
L’Ajuntament de Barcelona no s’hi fica ja que considera que la mida dels aparcaments no és una prioritat, perquè aposten per una mobilitat més sostenible, sense problemes de congestió, ambientals o de falta d’espai a les ciutats.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]