Vic inicia el curs escolar amb nous projectes adreçats als centres

El curs escolar a la ciutat de Vic ha començat amb la voluntat de treballar per donar valor a l’orientació acadèmica de qualitat dins i fora dels centres educatius i donar visualització a propostes formatives diferents. Segons ha explicat el regidor d’Educació, Àlvar Solà, no tot és universitat o batxillerat i s’ha de treballar per una bona orientació des de primer d’ESO i per tant, des del consistori es proposa un treball conjunt amb tutors i coordinadors dels centres per fer-ho possible.

Així, es reformulen antics projectes cap a noves realitats com la millora del Projecte d’acompanyament a joves de 4t d’ESO vinculat a les competències i al món laboral en què es treballarà per fer més visible el treball de moltes empreses vigatanes que col·laboren amb
la iniciativa.

L’abandonament zero és una de les fites per aconseguir. Des de l’Ajuntament es treballarà en la creació d’una xarxa d’infància per tal d’evitar l’absentisme i establir l’abandonament zero durant l’etapa obligatòria i per fomentar una millora del treball en xarxa de totes les institucions i entitats implicades.

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]