Robòtica, programació, 3D i drons

T’hi apuntes?
Aquest mes de juny i juliol torna el Campus tecnològic de Teknós amb dues propostes clarament diferenciades. D’una banda s’ofereixen una o dues setmanes d’activitats dirigides per a joves d’entre 13 i 18 anys que s’interessen per la tecnologia. Durant el taller aprendran robòtica, programació, drons i impressió 3D, i desenvoluparan un projecte integrat en què treballaran competències tecnològiques i amb el qual milloraran les capacitats imprescindibles avui dia per treballar en equip. Els alumnes poden elegir participar-hi durant dues setmanes o només una setmana, segons les possibilitats de cadascú, i el repte a resoldre s’adaptarà als coneixements de cada estudiant. 
El curs s’ofereix en dues setmanes. L’alumne pot assistir independentment a una de les dues setmanes o ambdues, ja que les temàtiques són diferents i estan organitzades per tal que aquells alumnes que hi estiguin interessats puguin assistir a la totalitat de la proposta o a alguna d’elles indistintament.
 
Del 26 al 30 de juny, de 9 a 13 h (20 hores). Els alumnes hauran d’aprendre a utilitzar una impressora 3D per a la realització d’un prototip de producte d’una empresa de màrqueting i transport, i també realitzar el timbre de l’empresa. Aprendran a controlar una placa Arduino amb motor i sensors, a controlar un robot de tecnologia Mindstorm Ev3 i a pilotar un dron per aconseguir distribuir de forma sostenible i eficaç el producte dissenyat.

Del 3 al 7 de juliol (excepte el dia 5, festiu a Vic) de 9 a 13 h (16 hores). Els estudiants tindran el repte d’ajudar el cos d’agents rurals en un simulat rescat d’un grup d’excursionistes. Per aconseguir-ho hauran d’aprendre o ampliar els coneixements de  la primera setmana. Igual que en l’anterior ocasió, aprendran a controlar una placa Arduino amb motor i sensors, a controlar un robot de tecnologia Mindstorm Ev3 i a pilotar un dron per aconseguir localitzar i rescatar els excursionistes extraviats.
 
Laravel & VueJS: Desenvolupament web
D’altra banda, del 10 al 14 de juliol, de 18 a 21 h, s’organitza un segon tipus d’activitat per a aquells que ja dominen el desenvolupament web en general (HTML, CSS, JS, PHP, MySQL) i volen endinsar-se en les últimes tecnologies i metodologies que es desenvolupen en aquest àmbit, com ara Laravel, Vue JS i Node JS, Webpack, Vagrant i PHP7 entre altres.

Informa’t a: www.uvic.cat/cp

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]