Pokémon Go

Un fenomen de masses

Un dels fenòmens de l’estiu. Si haguéssim de definir què ha suposat l’aparició de l’app Pokémon Go, només podríem dir que ha superat totes les expectatives de mercat i que en pocs mesos ha esdevingut un fenomen meteòric a nivell mundial.

 

L’aplicació es basa en introduir ubicacions reals al mític videojoc Pokémon per tal que els seus usuaris puguin caçar aquests éssers fantàstics per qualsevol indret del món. En definitiva, i allò que ha causat sensació, és la unió del món del videojoc amb el món tangible, la qual cosa  aporta al jugador una sensació més propera al joc i una experiència sensorial mai viscuda en un videojoc.

 

Malgrat el munt de seguidors i la gran acollida que ha tingut el joc (més de 25 milions d’usuaris actius), l’aplicació no ha pogut escapar de les crítiques. Es compten a grapats els accidents que hi ha hagut arreu del planeta a causa dels fans de Pokémon, que en ocasions han arriscat o han perdut la vida per no deixar escapar algun valuós Pikachu. Atropellaments, caigudes, baralles i ossos trencats ja formen part de la marca Pokemon.

 

La qüestió, és que se’n parla; per bé i per malament i per això, molts pensen que tots aquests incidents i notícies formen part de l’estratègia comercial de l’empresa. Per altra banda, hi ha qui simplement li atribueix un gran èxit i no dóna tantes voltes a aquest fenomen de masses.  Polèmica a part, a hores d’ara tothom coneix Pokemon Go i les xarxes socials van plenes de fotos, bromes i retalls d’actualitat, ja sigui per part dels detractors com per part part dels Pokefans.

 

Pel què fa als seguidors de Pokémon del nostre país, no tenen aturador les quedades, o com en diuen els fans “Pokedades”, per caçar-los per places i avingudes d’arreu de Catalunya.

Ara sí, ha arribat el moment de caçar Pokémons; això sí, mireu de no prendre mal!

Articles relacionats

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us.
Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Galetes [x]